2 liter víz minden nap sok ember számára túlzásnak tűnhet, azonban ezt a mennyiséget javasolják a szakemberek. Egy kis odafigyeléssel azonban minden probléma nélkül sikerülni fog. Ráadásul szinte azonnal érződik a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztásának a jótékony hatása.

1. Segít eltávolítani a méreganyagokat

Valószínűleg a legfontosabb érv a vízfogyasztás mellett. Napi legalább 2 liter víz bevitelével szinte az összes méreganyagot és baktériumot „kiöblíthetjük” a szervezetünkből, pontosabban magából a szerveinkből. Gondoljuk arra, hogy a májunk és a vesénk megszűri a méreganyagokat, és ahhoz hogy ezek eltávozzanak a szervezetünkből, folyadékra van szükség.

2. Erősíti az immunrendszert

A megfelelő mennyiségű víz bevitele segíti a vér oxigénellátó képességét.

3. Energikusabbá tesz

A megfelelő hidratálás hatására a szervezetünknek több energiája lesz, mind fizikailag mind szellemileg.

4. Segít megelőzni a betegségeket

Mivel segít a szervezet tisztántartásában és megerősíti az immunrendszert, ezért a legalább napi 2 liter vizet elfogyasztó emberek kevesebb alkalommal betegednek meg, mint azok aki alig fogyasztanak folyadékot.

5. Megszépíti a bőrt

A víz segít a bőr alatti baktériumok kiürítésében. Ezek a baktériumok felelősek az aknék és pattanások kialakulásáért. Ezért a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztásával megakadályozhatjuk a pattanások kialakulását és egészségesebb, ragyogóbb bőrünk lesz.

6. Segíti az anyagcserét

Napi legalább 2 liter víz megivása megelőzi a puffadást és gyorsítja az anyagcserét. Vagyis még a fogyásban is segítséget nyújt!

Most 14 napig költség és- kötelezettségek nélkül lehetősége van élvezni és megismerni a ballonos víz előnyeit!