Egészség és vízfogyasztás

A víz életbevágóan fontos!

A víz testünk anyaga, amely:

  • minden egyes végbemenő kémiai folyamathoz szükséges
  • a testfolyadékok alapvető összetevője
  • olajként működik az emberi testben, ezáltal csökkenti a mozgó felületek közötti súrlódást
  • szabályozza a test hőmérsékletét a párolgáson és az izzadáson keresztül
Egészség és vízfogyasztás

Napi szükséges folyadékbevitel

Testünk tömegének kb. 70%-a víz. Csecsemőknél és kisgyermekeknél még ennél is nagyobb ez az arány. Egy egészséges szervezetnek naponta 1-1,5 liter vízre van szüksége. Kérem, ne ijedjen meg! Nem fog belefulladni ebbe a sok vízbe. Lehet, hogy kétszer, vagy talán még többször annyi vizet kell innia, mint amennyi a jelenlegi napi adagja. Elképzelhető, hogy néhány hetet is igénybe vesz az, amíg a szervezete átáll erre a bevitelre.

Nyáron vagy sportolás, testmozgás közben több folyadékra van szükségünk. Különösen fontos, hogy jó minőségű, tiszta vízzel pótoljuk az elvesztett folyadékot. A gyerekek ráadásul még mozgékonyabbak, mint a felnőttek; így a megfelelő vízfogyasztás számukra is nélkülözhetetlen. Idősebb korban jelentősen csökken a szomjúságérzet, és ha már fáradtság-érzés és teljesítményromlás jelentkezik a szervezetünkben, könnyen lehet, hogy a kiszáradás veszélye is fenn áll.

Próbálja ki Ön is vízadagolónkat!

Ha szeretné Ön is megtapasztalni egy ballonos vízautomata nyújtotta előnyöket, rendelje meg most 14 napra, költség és kötelezettség nélkül készülékünket! Válassza ki Ön a vízhűtő színét és típusát (Public vagy Small Office vízadagoló), és a tesztidőszakra ajándékba adunk egy ballon (19 liter) Aqua Vital Prémium Ásványvizet és 100 db poharat. Engedje, hogy kényeztessük Önt és munkatársait a „Mindig-friss” szolgáltatásainkkal! 

Segítünk megtalálni a legjobb helyet az Ön vízadagolójának is!

Minőségi és környezetbarát, 21.századi technológiájú vízadagolóval szeretné kollégái védőital kérdését megoldani? Vagy vendégköre megkívánja az egyszerűen elegáns kiszolgálást? Bízza ránk magát! Szakértőink többéves tapasztalattal rendelkeznek, és nagy örömmel adnak elhelyezési tanácsokat vízautomatájával kapcsolatban is.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Összegyűjtöttük a legtöbbször előfordult kérdéseket és természetesen a válaszokat is! Mindig köszönettel vesszük, ha a vízadagolóval és szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődnek.

Kapcsolat

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!