Nemesacél vízadagolók – fedezze fel a modern vízadagolók sokszínűségét

Steel Line vízadagolóink oldalborítása csúcsminőségű nemesacélból készül biztosítva az időtlen eleganciát és megbízható minőséget. Különleges ajánlatunk: a vízadagolók előlapja kívánsága szerint változtatható hat különböző színben. Szemet gyönyörködtető látvány minden irodai és munkahelyi környezetben!

PUBLIC Steel

Hűtött és szobahőmérsékletű víz a PUBLIC Steel vízadagolóból, hogy munkatársai, vendégei és vevői minden pillanatban finom ásványvízzel frissülhessen fel.

OFFICE Steel

Van aki forrón szereti! Az OFFICE Steel vízadagoló nemcsak hűtött, hanem választás szerint  forró vizet is kínál tea és instant forró italok készítéséhez.

Komfort és higiénia az Aqua Vital szolgáltatásával

Higiéniai megoldásunk egyedülálló biztonságot ad Önnek. Az összes vízzel érintkező alkatrész aqua bag rendszer része. A karbantartás során a teljes aqua bag rendszert újra cseréljük, a régit pedig a vonatkozó előírások betartása mellett megsemmisítjük. A csepptálcát egyszerűen ürítse ki, ha tisztítása szükséges, mosogatógépben is mosható.  

Gyöngyözzön? Szénsavas!

AVANT Gassato és Siesta készülékeink hideg-forró/szobahőmérsékletű és szénsavas víz kombinációját biztosítják az Ön számára. A berendezések SST (self sanitizig technology) tartállyal és rozsdamentes acél tartállyal rendelkeznek. Az SST kivehető tartály anyaga (a műanyagba kevert ezüst-ionok) révén megakadályozza a baktérium-tenyészetek kialakulását így megőrzi a víz természetes minőségét. A rozsdamentes acél hűtőtartály optimális higiéniai feltételeket biztosít és elhelyezkedése gyors fertőtlenítést tesz lehetővé. A szilikon-tömlők rendkívül egyszerűen cserélhetők. A hűtött vizet a karbonátor rendszerben a legjobb minőségű szénsavas víz előállítása érdekében spray-effektussal állítjuk elő. A porlasztott, hűtött víz így molekuláris szinten veszi fel a széndioxidot. Ez az egyik legjobb technológia, hogy a víz sokáig szénsavas maradjon a pohárban is.

Kapcsolat

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!