VÍZGÉP TELEPÍTÉS

Elhelyezési tanácsok

Akár irodájában, az ügyfélszolgálaton vagy üzletében frissítő állomásként működtetheti korszerű és igényes vízadagolóját! Egy pohár hűs víz életre kelti az érzékszerveket, felfrissíti a testet, és felébreszti a lelket. Kényeztesse munkatársait, ügyfeleit és betegeit is! Hálásak lesznek ezért az alapvető szolgáltatásért, és úgy érzik majd, Ön tényleg odafigyel rájuk.
Vízadagoló autómata orvosi várók, rendeők qua vital
VÍZGÉP TELEPÍTÉS

Orvosi várók, rendelők

A várakozás sokszor elkerülhetetlen, de a szomjúság elkerülhető.

Ahol az egészség számít, ott nem szabad a friss víznek hiányoznia. Egy pohár ásványvízzel rövidebbnek tűnik a várakozás ideje, elmúlik a szomjúságérzet, és egyúttal csökken páciensünk szorongása. Ehhez az egészség – és életmódjavító szolgáltatáshoz se receptre, se bonyolult levelezésre nincs szükség az egészségpénztárakkal.

VÍZGÉP TELEPÍTÉS

Irodák és kantinok

Télen az elegendő folyadékbevitel szinte még fontosabb, mint nyáron. Fűtéskor a levegő valósággal kiszárítja bőrét az irodában töltött órák alatt. Megfelelő mennyiségű frissítő vízzel javíthatja közérzetét, növelheti teljesítőképességét. És finom!

Vízadagoló autómata irodák és kantinok aqua vital
Vízadagoló autómata Üzlethelyiségek és kereskedelem aqua vital aqua vital
VÍZGÉP TELEPÍTÉS

Üzlethelyiségek és kereskedelem

Aki tovább marad, többet vásárol!

Ha a kiskereskedelemben minden vevőt vendégként kezelnénk, jelentősen növelni tudnánk a forgalmunkat. Egy alapvető értékesítési elv: ha valaki bármit elfogad tőlünk legyen az egy bonbon vagy egy pohár víz -, ezzel feladja a belső védekező mechanizmusait, és ez nagymértékben segíti a vásárlást.
A bemutatótermekben vagy az elárusító helyeken szívesen elidőznek a vevők. Ruhapróba, vagy egy hosszabb tárgyalás során ügyfele meg is szomjazhat. Kár lenne, ha a vásárlás emiatt hiúsulna meg. Sok vevő csak udvarias gesztusnak érzi, ha kávéval kínálják, és éppen ezért sokszor elutasítja, – de ha kiszolgálhatja magát egy pohár friss vízzel, azt kellemes, nem ráerőszakolt szolgáltatásnak veszi.

 

VÍZGÉP TELEPÍTÉS

Óvodák és iskolák

Váljon szokássá már egészen kicsi korban az egészséges vízfogyasztás!

Azt szeretné, hogy már a kicsik is rendszeresen és eleget igyanak? Gyerekjáték! Egy vízadagolóval az óvodában Ön is támogatja az optimális ellátást. A gyerekek játszva szoknak rá a vízfogyasztásra.

Vízadagoló autómata Óvodák, iskolák qua vital
Vízadagoló autómata Ipari vízadagolókgyárak és raktárak számára aqua vital
VÍZGÉP TELEPÍTÉS

Ipari vízadagolókgyárak és raktárak számára

A Waterlogic hálózati vízadagoló rendszerei elég robusztusak ahhoz, hogy a legforgalmasabb gyárakban és raktárakban is megbirkózzanak, így a Aqua Vital hálózati vízadagolói minden műszakban hidratálja Önt és csapatát. A különböző vízopciók és a nagy kapacitású szűrt víztisztító automaták átfogó választéka minden igényt és a legnagyobb üzemi helyiségeket is kielégíti.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

8000 Székesfehérvár, Hegyes u 1.

Kapcsolati űrlap

Új mező