+36 22 530 030 hello@culligan-hungary.hu

Elhelyezési tanácsok

Akár irodájában, az ügyfélszolgálaton vagy üzletében frissítő állomásként működtetheti korszerű és igényes vízadagolóját! Egy pohár hűs víz életre kelti az érzékszerveket, felfrissíti a testet, és felébreszti a lelket. Kényeztesse munkatársait, ügyfeleit és betegeit is! Hálásak lesznek ezért az alapvető szolgáltatásért, és úgy érzik majd, Ön tényleg odafigyel rájuk.

Orvosi várók, rendelők

A várakozás sokszor elkerülhetetlen, de a szomjúság elkerülhető.

Ahol az egészség számít, ott nem szabad a friss víznek hiányoznia. Egy pohár ásványvízzel rövidebbnek tűnik a várakozás ideje, elmúlik a szomjúságérzet, és egyúttal csökken páciensünk szorongása. Ehhez az egészség – és életmódjavító szolgáltatáshoz se receptre, se bonyolult levelezésre nincs szükség az egészségpénztárakkal.

Irodák

Télen az elegendő folyadékbevitel szinte még fontosabb, mint nyáron. Fűtéskor a levegő valósággal kiszárítja bőrét az irodában töltött órák alatt. Megfelelő mennyiségű frissítő vízzel javíthatja közérzetét, növelheti teljesítőképességét. És finom!

Kereskedelem

Aki tovább marad, többet vásárol!

Ha a kiskereskedelemben minden vevőt vendégként kezelnénk, jelentősen növelni tudnánk a forgalmunkat. Egy alapvető értékesítési elv: ha valaki bármit elfogad tőlünk legyen az egy bonbon vagy egy pohár víz -, ezzel feladja a belső védekező mechanizmusait, és ez nagymértékben segíti a vásárlást.

A bemutatótermekben vagy az elárusító helyeken szívesen elidőznek a vevők. Ruhapróba, vagy egy hosszabb tárgyalás során ügyfele meg is szomjazhat. Kár lenne, ha a vásárlás emiatt hiúsulna meg. Sok vevő csak udvarias gesztusnak érzi, ha kávéval kínálják, és éppen ezért sokszor elutasítja, – de ha kiszolgálhatja magát egy pohár friss vízzel, azt kellemes, nem ráerőszakolt szolgáltatásnak veszi.

Óvodák

Váljon szokássá már egészen kicsi korban az egészséges vízfogyasztás!

Azt szeretné, hogy már a kicsik is rendszeresen és eleget igyanak? Gyerekjáték! Egy vízadagolóval az óvodában Ön is támogatja az optimális ellátást. A gyerekek játszva szoknak rá a vízfogyasztásra.

… és még!!

Mindenhol lehetséges!

Mindegy, hogy fodrászat, kozmetika vagy fitness-terem: mindenhol, ahol vendégei tartózkodnak, ezt a frissítőt szívesen veszik.

Kapcsolat

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!