VÍZADAGOLÓ KELLÉKEK

Fogyóeszközök és kiegészítők

Mindig a legjobb termékeket keressük és büszkék vagyunk arra, hogy új kellék és kiegészítő kínálatunkat eljuttathatjuk Önhöz, beleértve a legújabb terméket, kulacsok és poharak, adagoló tartozékokat és fertőtlenítő termékeket.

Ballonhordó fogantyú

Megkönnyíti és egyszerűbbé teszi az Aqua Vital ballonok kézi szállítását.

Ivópalack 0,5 liter

Az 0,5 literes ivópalack kékes-átlátszó, szinte törhetetlen polikarbonátból készül, így garantáltan ellenállóbb. Még mosogatógépben is tisztítható. A palack oldalán található kis bemélyedés segíti a biztos fogást.

Ivópalack 1 liter

Az 1 literes ivópalack kékes-átlátszó, szinte törhetetlen polikarbonátból készül, így garantáltan ellenállóbb. Még mosogatógépben is tisztítható. A palack oldalán található kis bemélyedés segíti a biztos fogást.

Cooler-Clean-Spray

A cooler tisztító spray a lehető legjobb, legegyszerűbb megoldás a vízadagoló napi tisztításához. Egyszerűen fújja rá a kifolyó csövekre és balloncserénél az összekötő tüskére.

Tölcséres pohár

A környezetbarát, papírból készült tölcséres pohár praktikus, és a legjobb választás, ha csak egy korty vizet kér.

Rendelhető mennyiség:

  • 1 doboz (200 db)
  • 1 karton (25 doboz)

Pohár

Az átlátszó műanyag pohár (200 ml)kiváló minőségű PP-műanyagból készült, és tökéletesen illeszkedik a poháradagoló és-gyűjtő méreteihez.

Rendelhető mennyiség:

  • Csík (100 db)
  • Karton (30 csík)

Nemesacél pohártároló az Aqua Vital vízadagolóhoz

A nemesacél pohárgyűjtő segítségével az üres poharak tárolása az irodában praktikusan és esztétikusan oldható meg. Mivel a poharakat egymásba helyezzük, kevés helyet foglalnak. A nemesacél pohárgyűjtő formájának és stabil szerkezetének köszönhetően szinte mindenhol felállítható.

Nemesacél poháradagoló az Aqua Vital vízadagolóhoz (Public Steel)

Ez a nemesacél pohártartó dekoratív megjelenésével hódít, és így az Ön vízadagolóját is elegánsabbá teszi.

Ballontartó állvány 4db Aqua Vital ballonhoz

Ez a nemesacél állvány biztosítja Önnek az ásványvizes ballonok rendezett és helytakarékos tárolását. Ez megtérülő befektetés.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

8000 Székesfehérvár, Hegyes u 1.

Kapcsolati űrlap

Új mező