+36 22 530 030 hello@culligan-hungary.hu

kik vagyunk mi

Csapatunk

A frisseség és a minőség mellé állunk

Az AQUA VITAL Hungary Kft 2003-ban alakult, és mára több mint 40 munkatársat foglalkoztat. A kiváló minőségű ásványvíz, valamint a legújabb technológiákat alkalmazó készülékeink eredményeként vállalkozásunk gyorsan növekszik.A több ezer elégedett AQUA VITAL ügyfél a legmeggyőzőbb bizonyítéka termékeink minőségének és a gyors, pontos szállítószolgálatunknak. Aki egyszer megízleli a friss AQUA VITAL ásványvizet, az a jövőben soha nem akarja nélkülözni.

Elkötelezettek vagyunk termékeinkért, és munkánkkal az Ön kényelmét szolgáljuk. Minden egyes részterületen ellenőrizzük a minőséget, és kollegáinktól is elvárjuk a színvonalas munkát. Folyamatos képzések és rendszeres egyéni megbeszélések segítik csapatunkat.

Anyacégünk, a német  Aqua Vital GmbH. 1999-es alapítása óta nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a minőségi szolgáltatásra.  A műszakilag kiváló minőségű Aqua Vital vízadagolók, az egyedülálló higiéniai rendszer és az Aqua Vital Prémium ásványvíz  sikere által mára az Aqua Vital Cégcsoport  a németországi  vízadagoló piacot vezető,  igazi nagyvállalattá vált.

Szeretne közénk tartozni?