+36 22 530 030 hello@culligan-hungary.hu

Vízadagolók

Vízadagolóink működésükkel és minden környezetbe illeszkedő megjelenésükkel hódítanak, hiszen az Ön kedvenc színével megegyező előlappal tökéletesen illeszkedik minden berendezéshez és cégének színvilágához.

Próbálja ki Ön is vízadagolónkat

Ha szeretné Ön is megtapasztalni egy ballonos vízautomata nyújtotta előnyöket, rendelje meg most 14 napra, költség és kötelezettség nélkül készülékünket! Válassza ki Ön a vízhűtő színét és típusát (Public vagy Small Office vízadagoló), és a tesztidőszakra ajándékba adunk egy ballon (19 liter) Aqua Vital Prémium Ásványvizet és 100 db poharat. Engedje, hogy kényeztessük Önt és munkatársait a „Mindig-friss” szolgáltatásainkkal! 

asztali ballonos vízadagoló
hálózati vízadagoló irodáknak

Segítünk megtalálni a legjobb helyet az Ön vízadagolójának is!

Minőségi és környezetbarát, 21.századi technológiájú vízadagolóval szeretné kollégái védőital kérdését megoldani? Vagy vendégköre megkívánja az egyszerűen elegáns kiszolgálást? Bízza ránk magát! Szakértőink többéves tapasztalattal rendelkeznek, és nagy örömmel adnak elhelyezési tanácsokat vízautomatájával kapcsolatban is.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Összegyűjtöttük a legtöbbször előfordult kérdéseket és természetesen a válaszokat is! Mindig köszönettel vesszük, ha a vízadagolóval és szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődnek.

Kapcsolat

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!