Public Steel ballonos vízadagoló

A Public Steel ballonos vízadagolónk egy kitűnő minőségű nemesacél készülék és az Ön kedvenc színével választható előlappal tökéletesen illik minden berendezéshez és céglogóhoz. Ez a ballonos ásványvíz adagoló mindig jó benyomást kelt – akár az ügyfélváróban, mint egészség adagolója – akár a munkahelyi étkezőben, mint a kávé és tea alternatívája.

A Public Steel ballonos vízadagoló az egyedülálló aquabag-rendszerrel (ennek során az összes vízzel érintkező alkatrészt kicseréljük) tökéletesen megfelel a higiéniai előírásoknak.

Élje át Ön is a kiváló működést egy időtálló formában.

Egyszerűen válassza ki a kedvenc színét!

Előnyei

 

  • Tetszetős forma (nemesacél kivitel)
  • Választható előlapszín
  • Hideg és szobahőmérsékletű víz
  • „mindig friss szolgáltatás” aquabagcserével(az összes vízzel érintkező alkatrész cseréjével)
  • nemesacél pohártartó (választható)
  • különösen egyszerű balloncsere

Small Office vízadagoló

Public Steel ballonos vízadagoló

Próbálja ki Ön is vízadagolónkat!

Ha szeretné Ön is megtapasztalni egy ballonos vízautomata nyújtotta előnyöket, rendelje meg most 14 napra, költség és kötelezettség nélkül készülékünket! Válassza ki Ön a vízhűtő színét és típusát (Public vagy Small Office vízadagoló), és a tesztidőszakra ajándékba adunk egy ballon (19 liter) Aqua Vital Prémium Ásványvizet és 100 db poharat. Engedje, hogy kényeztessük Önt és munkatársait a „Mindig-friss” szolgáltatásainkkal! 

Segítünk megtalálni a legjobb helyet az Ön vízadagolójának is!

Minőségi és környezetbarát, 21.századi technológiájú vízadagolóval szeretné kollégái védőital kérdését megoldani? Vagy vendégköre megkívánja az egyszerűen elegáns kiszolgálást? Bízza ránk magát! Szakértőink többéves tapasztalattal rendelkeznek, és nagy örömmel adnak elhelyezési tanácsokat vízautomatájával kapcsolatban is.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Összegyűjtöttük a legtöbbször előfordult kérdéseket és természetesen a válaszokat is! Mindig köszönettel vesszük, ha a vízadagolóval és szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődnek.

Kapcsolat

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!