Small Office vízadagoló

Fekete elő-és tetőlap; az oldalán ezüstös Vinyl bevonattal. Hideg/szobahőmérsékletű víz adagolása gombnyomásra; egyszerűen kiüríthető csepptálcával.

Az innováció és dizájn szinonímája

 

  • Köszönhetően az időtlen eleganciának és a készülék tulajdonságainak a Small Office vízadagoló bármelyik munkahelyen megállja a helyét!
  • A vízadagoló ezüstszürke vinyl bevonatú kiváló minőségű fémoldallal és fekete elő- és fedlappal készül;
  • A Small Office vízadagoló gyorsan és egyszerűen felállítható, minden munkakörnyezetben megtalálja a helyét. Frissítő Aqua Vital ásványvizével a kávé és a tea kíváló alternatívája.
  • Gombnyomásra hűtött vagy szobahőmérsékletű csendes ásványvizet adagol. Öné a választás!

Kis és nagy ásványvizes ballonok is ráhelyezhetőek

  • A Small Office magas higiéniai standardoknak felel meg. A rendszeres Aqua-Bag-csere során valamennyi ásványvízzel érintkező alkatrészt újra cserélünk. A vízadagoló csepptálcája könnyen üríthető és mosogatógépben is mosható.
  • A berendezés mind a 12 mind a 19 literes ásványvizes ballon befogadására alkalmas. A ballonokat gyerekjáték cserélni.
  • A különböző poharak, hozzáillő ivóflakonok és praktikus tartozékok mellett fertőtlenítő spray-t is kínálunk a berendezés napi karbantartásához.

Small Office vízadagoló

Public Steel ballonos vízadagoló

Próbálja ki Ön is vízadagolónkat!

Ha szeretné Ön is megtapasztalni egy ballonos vízautomata nyújtotta előnyöket, rendelje meg most 14 napra, költség és kötelezettség nélkül készülékünket! Válassza ki Ön a vízhűtő színét és típusát (Public vagy Small Office vízadagoló), és a tesztidőszakra ajándékba adunk egy ballon (19 liter) Aqua Vital Prémium Ásványvizet és 100 db poharat. Engedje, hogy kényeztessük Önt és munkatársait a „Mindig-friss” szolgáltatásainkkal! 

Segítünk megtalálni a legjobb helyet az Ön vízadagolójának is!

Minőségi és környezetbarát, 21.századi technológiájú vízadagolóval szeretné kollégái védőital kérdését megoldani? Vagy vendégköre megkívánja az egyszerűen elegáns kiszolgálást? Bízza ránk magát! Szakértőink többéves tapasztalattal rendelkeznek, és nagy örömmel adnak elhelyezési tanácsokat vízautomatájával kapcsolatban is.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Összegyűjtöttük a legtöbbször előfordult kérdéseket és természetesen a válaszokat is! Mindig köszönettel vesszük, ha a vízadagolóval és szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődnek.

Kapcsolat

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!